Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számítógépes és online tanfolyamok képes leírás - Nyugdíjas.tlap.hu
részletek »

Számítógépes és online tanfolyamok - Nyugdíjas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyugdijas.tlap.hu » Számítógépes és online tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bevezetés a honlapok világába

Bevezetés a honlapok világába

Válaszokat kap olyan technikai kérdésekre, melyek mindig is érdekelték, de nem merte feltenni őket. Bevezetés a honlapok világába című anyagból kiderül, hogyan működik az internet, és milyen szabványokat kell legalább hírből ismernie, hogyan jegyezhet be internetes címet (pl.: www.cégnév.hu), és mire kell figyelnie a tárhely megrendelésénél, hogyan teheti minél jobban elérhetővé a saját honlapját az interneten keresők számára, milyen alapvető honlaptípusokról beszélhetünk, ezek hogyan épülnek fel, hogyan rendszerezze a cégéről rendelkezésre álló anyagait, hogyan strukturálja a honlapját, hogyan használhatja a már jól megszokott betűtípusait, milyen képekre lesz szüksége a weboldalhoz, felkerülhet-e az oldalra hanganyag és videó, hogyan frissítheti honlapját, miután elindította. A tananyag ingyenes, és a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Gyerekjáték az internet - videósorozat

Gyerekjáték az internet - videósorozat

2009-ben az Inforum azért készítette el a Gyerekjáték az internet című filmsorozatát, hogy segítséget nyújtson leginkább az 50 feletti korcsoportok tagjainak a számítógép kezelésének elsajátításához. Ez a filmsorozat nem oktatófilm. Ismeretterjesztő, ami nem pótolhatja egy rendszeres számítógép-oktató tanfolyam elvégzését, vagy a PC és internet kezelésének gyakorlását. Reméljük: egy-egy ismeretterjesztő előadás vagy tanfolyam előtt jó szolgálatot tehet, csökkentve a tartózkodást, távolságot, félelmet a számítógéptől és az online szolgáltatásoktól.

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt?

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt?

Hogyan érj el látványosan ugrásszerű fejlődést a számítógép felhasználásban anélkül, hogy a barátaidat, rokonaidat kellene zaklatnod a segítségért? A 80 napos ingyenes számítógépes tanfolyam segítségével - nem csak nyugdíjasoknak! Megtanítunk a leggyakrabban kért trükkökre, és számtalan olyan ismeretet is kapsz tőlünk, amikről most még nem is tudod, hogy micsoda óriási szükséged van rájuk! Iratkozz fel az ingyenes tanfolyamra, és máris kapod a leckéket, máris elindulhatsz a profivá válás útján!A Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt? - című ingyenes leckesorozatra. A 20 leckéket e-mailben kapod, és elolvasásukkal, a bennük található gyakorlatok kipróbálásával elsajátítod az ismeretet, majd - ez már csak rajtad múlik - rendszeres gyakorlással az ismeretet tudássá fejleszted. Nagyon sok tanulónk később maga is oktatni kezdte a környezetében lévő felhasználókat: nagymamák az unokájukat, nagypapák a fiukat, gyerekek a szüleiket, és így tovább. Számomra mindig nagy öröm, mikor arról írnak nekem a résztvevők, hogy az egész család, vagy az egész baráti közösség közösen olvassa és sajátítja el az általam küldött tananyagokat.

Kattints rá, Nagyi! információk

Kattints rá, Nagyi! információk

2006 óta országos hálózatban működő felnőttképzési program célja, hogy az 55 év feletti korosztály is megtanulhassa az internet-használatát, hogy annak előnyeit ne kizárólag a fiatalok élvezhessék. A harmadik életkorban lévő tanulók jelképes ezer forintos díj mellett huszonöt órás, kiscsoportos tanfolyamon ismerkedhetnek meg az infokommunikációs eszközök, a számítógép, az internet, az internetes keresők használatával, az új típusú ismeretszerzés és kapcsolattartás lehetőségeivel. A folyamatosan továbbfejlesztett képzési programmal hatezer hatszáz magyarországi és egyre nagyobb számú határon túli tanulni vágyó, a megszerzett tudások továbbadásával pedig nagyságrenddel több szenior sajátította el az elektronikus írástudást.

Közérhető számítástechnika blog

Közérhető számítástechnika blog

Szeretnéd bátran használni a számítógéped, szoftver frissítést végezni, de folyton valami apró problémába ütközöl, ami elveszi a kedved? Informatikai alapismeretek nélkül nekiindulni az Internet világának leginkább az orosz ruletthez hasonlítható. Ha nem is olyan halálos, de rád nézve roppant veszélyes lehet. Közel húsz éve foglalkozom számítástechnikával, programok használatának megtanításával, informatikai támogatással. És még nem találkoztam senkivel, aki ne értette volna meg, mit kell csinálnia, milyen alapdolgokat kell betartania, megtanulnia, ha számítógépezni szeretne. Senkivel azok között, akiknek mindezt misztikus ködöket elhagyva, laikus nyelvezettel magyarázták el.

Nagyi-suli: PC-ábécé

Nagyi-suli: PC-ábécé

Ha azonnali, vagy gyors választ keresel egy égető számítógépes problémádra vagy ha szeretnéd az alapoktól megtanulni a számítógép és internet használatot, ez a tanfolyam Neked szól. Az igazi különbséget más könyvhöz, oktató videóhoz és tanfolyamhoz képest az adja, ahogyan tanítom a számítógép használatát. Hiszen maga az anyag, amit el kell sajátítanod annak érdekében, hogy magabiztos felhasználója legyél a számítógépnek, többé-kevésbé adott. Adorján Éva, a bátortalan számítógép használók mentora

Online Akadémia

Online Akadémia

Az akadémia célja, hogy magyar nyelven elérhetővé váljanak színvonalas, interneten keresztül is elérhető tananyagok a művészetek, számítástechnika, életmód és hobbi témakörökben. Az Online Akadémia használata végtelenül egyszerű, egy kétlépéses regisztráció után máris előfizethetsz a különféle tanfolyamokra vagy regisztráció nélkül ajándékba is adhatod bármelyiket névre szóló ajándékozási oklevéllel! Az Akadémia célja a gyakorlatban is használható tudás átadása, ezért tanfolyamaink lényegre törők, hatékonyak és gyorsak. Nem kívánunk versenyezni a heteken, hónapokon át tartó tanfolyamokkal, melyek egészen más szerkezetű és mélységű ismeretanyagot adnak át. A mi célunk, hogy komoly anyagi kockázat nélkül a csak hobbi szinten érdeklődő látogatóink is megismerkedhessenek érdeklődésük tárgyával és az így megszerzett ismeretanyag egyrészt a mindennapokban is használható legyen másrészt jó alapot biztosítson a további fejlődéshez.

PC megoldások - ingyenes internetes tanfolyammal

PC megoldások - ingyenes internetes tanfolyammal

Forradalom az ingyenes képzés területéről: Hogyan használhatod ki igazán számítógéped lehetőségeit? Rendkívüli dologra készülök, egy olyanra, amivel megkönnyítem számodra a számítógép használatot. Oldalamon már számos videót készítettem, amit sokan megnéztek, és az ott látható ötleteket a mai napig hasznosítják. A blogban található videókhoz hasonlóan még több segítséget szeretnék adni. Mi lenne, ha egy nagyobb lépést tennél? Egy olyan ingyenes tanfolyamot kínálok neked, melyet máshol több 100.000 Ft-ért végezhetnél el! Azonban neked ez most Ingyenes!

Tuti menü